Share |

SM i Makeup!

Skrivet av: 
Jessica
Förra året var vi med och sponsrade SM i Makeup. Tävlingen var mycket lyckad och nu är planeringen i full gång för årets SM i makeup. Årets tema är ”80’s Disco”. 
 
Tävlingen äger rum den 12 november på mässan ”Allt för hälsan”, på Stockholmsmässan i Älvsjö. Detta år på Stora scenen då tävlingen förra året drog väldigt mycket publik. De tävlande kommer att skapa de läckraste versioner av en 80-tals discotjej samt tävla om titeln Svensk Mästare i Makeup. Vinnaren åker sedan till Düsseldorf för att tävla i International Make-up Championship. 
 
Kanske någon här i vår Facebookgrupp är sugen på att deltaga i år? Man måste vara hudterapeut eller Makeupartist och man anmäler sig genom att skicka namn, adress, telefonnummer och e-post tillsammans med ett foto på makeupen såsom man har tänkt göra den på tävlingsdagen. En jury väljer sedan ut 10 st deltagare som får tävla. Sista anmälningsdagen är den 30 augusti 2011. Anmälningsavgiften är 1000 kr. som man betalar när man har blivit antagen till tävlingen. 
 
Maila anmälan till Annica Ek Björnerbäck, på: annica@mecka.nu 
SM i Makeup!