Share |

Att välja läppstift

Skrivet av: 
Jessica
Datum: 
14 juni 2012
Att välja läppstift

Läppstift ligger i tiden, de senaste 15 åren har det varit läppglans som hägrat på marknaden, dessförinnan var läppstiftet ett måste (fram till början av 90-talet). Nu märks det dock tydligt, både på catwalken och hos flera makeuptillverkare att man lägger allt mer fokus på ett par välmålade läppar. I vår nya kollektion som består av 5 nya nyanser är det två läppstift som är mycket transparenta, detta kanske är en bra övergång för tidigare LipGloss användare?

Tänk vad ett läppstift kan göra för utseendet! Ett dramatiskt rött eller ett mjukt ljusrosa läppstift ger en kvinna helt olika uttryck.
 
Men hur väljer man sin färg?
Om man har en varm hudton som går i en gul eller oliv ton passar det oftast bäst med varma läppstiftsfärger, dvs läppstift som går i gula/orangea toner. Har man en rosa eller kanske röd hudton passar man oftast bäst i kalla, blåröda läppstiftstoner. Man brukar säga att ljusa passar i ljusa toner och de med en mörkare hudton passar bättre i mer kraftfulla nyanser. Detta är dock en generalisering, undantag finns, men är man osäker kan detta underlätta valet av läppstift.
 
I Dr.Hauschkas sortiment finns det i dagsläget 13 läppstift och 4 Novum läppstift. Vilken nyans väljer du?!
 
Mer info om produkten finner du här: