Share |

Hårvård

1961 var Dr.Hauschkas medgrudnare Elisabeth Sigmund nära att duka under på grund av en malariaattack. Hon hade rest till Indien för studier av landets kultur och medicin, med särskilt intresse för hur örter och växter användes inom medicinen. Hon återkom till Tyskland efter ett år med kunskapen om en för oss i västvärlden okänd växt: neem (från neemträdet). I Indien har neem länge använts i de traditionella huskurerna och är en viktig ingrediens i hår-, nagel- och tandvård. Neem, fruktiga dofter och härliga kulörer är det som kännetecknar Dr.Hauschka Hårvårdsprodukter - en enkel och okomplicerad hårvård.

Balsam Jojoba
Dr.Hauschkas Balsam Jojoba fullbordar hårvårdsprogrammet. Jojoba- och macadamiannötolja ger håret en jämn struktur. Uppbyggande örtextrakt från malva, ek och nässla återfuktar och stärker hår och hårbotten. Vete- och mjölkprotein ger skydd, elasticitet och volym. Resultatet blir ett silkeslent, hanterbart hår med lyster och spänst.

Neem hårolja
Den intensivt vårdande Neem Håroljan är den idealiska vården för torrt, livlöst hår med kluvna hårtoppar. Dyrbara växtoljor blandat med den reparerande kraften från neemblad och kamomillblomma skänker ny vitalitet till skadat hår och gör det mjukt.

Värdefull eterisk rosmarinolja och vårdande vetegroddolja lugnar hårbottnen och ger den nytt liv. Det nya hår som växter ut blir starkt och friskt. Dessutom ger Dr.Hauschka Neem Hårolja ett fullständigt naturligt skydd för hela håret mot yttre påverkan.

Fukta håret och applicera Neem Hårolja. Vira en handduk om håret och låt verka 20 minuter. Tvätta sedan omsorgsfullt. Neem Hårolja ger intensiv vård till:
- Permanentat hår
- Färgat hår
- Hår ansträngt och skadat av stylingprodukter
- Hår skadat av sol, salta bad och vind

Tips: Byt ut korken mot en pump så är det lättare att applicera produkten!

Neem hårvatten
Den här livgivande, stimulerande hårvårdsprodukten är särskilt värdefull för dem som lider av mjäll, har fett hår eller torrt och livlöst hår. Dr.Hauschka Neem Hårvatten som innehåller extrakt från neemblad, brännässla, björkbark och kardborre, stödjer hårets återväxt och ger styrka till både hår och hårbotten. Vården inriktar sig på:

1 att få ned sebumproduktionen till det normala
2 att ge ny volym till fint hår
3 att förebygga mjällproblem och håravfall

Resultatet att se fram mot: skinande friskt hår med spänst och vitalitet. Fördela Neem Hårvatten i hårbottnen, kamma benor så går det lättare. Massera lätt med fingertopparna. Hårvattnet behöver inte sköljas ur – styla därefter ditt hår som du brukar.