Share |

Mogen hy

Skönhet är inte en fråga om ålder. Varje dag berikar oss och ger oss nya erfarenheter. Vi utstrålar jämvikt, värdighet och en livfullhet som yngre kvinnor bara kan avundas oss. Att bli äldre har också andra fördelar. Att våra energinivåer ändras har positiva effekter. Den intellektuella sidan utvecklas friare. Det kan vara en ny start i livet - sociala kontakter får en viktigare roll.
Att huden åldras är naturligt; så är det för alla. Det finns ingenting vi kan göra för att vrida tillbaka klockan, däremot kan vi anpassa våra hudvårds- produkter efter omständigheterna; välja hudvårdsprodukter som designats för den mogna huden, som stimulerar och stödjer hudens naturliga aktivitet och har förmågan att sakta ned åldrandets process.

Dr.Hauschka Regenerating Serum* och Regenerating Day Cream* är idealiska för den mogna hyn. De utnyttjar kraften hos Moder Natur för att stödja vitaliteten i huden och med tiden även stärka den.

Dr.Hauschka Intensive Treatments 04* och 05* fullföljer den dagliga vården för den mogna hyn som har kommit i obalans och behöver stimulans att återfå sin naturliga aktivitet.
Resultatet: ett strålande friskt utseende.