Share |

Puder & Rouge

Puder
Man använder puder för att matta ned eventuell glansig hy, ge huden en jämn yta och för att ge rouge och ögonskuggor en chans att fästa bättre och jämnt. Båda Dr.Hauschkas puder är transparenta, så dessa passar alla hudtoner. Sammansättningen av ros och silke ger ansiktspudret en formula som är särskilt vårdande för huden, pudret mattar ned utan att torka ut. Innehåll av ros, getväppling, trollhassel, svart te och silke. Silke skyddar huden och ger en len känsla utan att torka ut eller täppa till porerna. Translucent Ansiktspuder loose fixerar din makeup perfekt. Fungerar även bra att använda utan foundation under för att dämpa blanka partier. Applicera löspudret med en puderpuff eller med en puderborste. Dr.Hauschka har en mycket professionell puderborste i finaste kvalitet som blir en livslång kompis. Dr.Hauschkas kompakta Translucent Ansiktspuder compact puder är perfekt att ha med sig i väskan om man enkelt vill bättra på makeupen under dagen.

Tips! Dr.Hauschkas multiprodukt kroppssilkespudret fungerar även den för en matt finish i ansiktet.

Bronzing puder
Pudrets jobb är i första hand att matta ned blanka partier, men även att utgöra en bra bas för övrigt makeup. Bronzpuder å andra sidan, framhäver dina drag och ger huden en snabb och skon- sam solkysst effekt. I Dr.Hauschkas sortiment finner du Bronze Puder Terracotta som är ett matt bronzepuder med en mjuk ton av terracotta. Bronze pudret innehåller en vårdande kombination av extrakt från läkeörter och med en svag doft av ros. Passar alla hudtyper. Innehåll från getväppling, trollhassel och salvia motverkar irritation och små orenheter i huden, silke ger den sammetsmjuka känslan.

Tips! Vill du få en solkysst ton i ansiktet utan Bronzepuder kan du blanda din vanliga dagcreme med vår Transparent Bronze, alternativt ta på en gnutta efter din dagcreme. Transparent Bronze, är en tunn gel som blivit mångas favorit då den trollar fram sommaren en glåmig sommar-, höst-, vinter- eller vårdag.

Rouge
Rouge framhäver kindens vackra form och ger ansiktet fin färg och lyster. Med rouge kan man skulpturera ansiktsformen och framhäva den form man vill. Rouge bör dock läggas diskret för att ge bäst effekt. Den naturliga rodnaden försvinner något efter applicering av foundation och puder. Applicera med den medföljande lilla rougeborsten, eller använd Dr.Hauschkas Rouge pensel. Har du inte använt foundation och puder, pudra kinden där du tänkt applicera rouget först för ett jämnt resultat, gäller särskilt om du har blank hy. I Dr.Hauschkas sortiment finns det tre olika nyanser av rougepuder. spm ger liv i ansiktet De harmoniserande och balanserande egenskaperna ger rougepudret dess vårdande karaktär. Alla doftar lätt och ljuvligt av ros. Innehåller äkta silke, ros och jojobaolja.

Tips! När man väljer färg är det viktigt att veta vilken naturlig rodnad man har. Ett tips är att nypa sig lätt i kinden för att enkelt kunna se den naturliga rodnaden. Välj rouget efter den nyansen. Vill du ha en diskret look väljer du med fördel Rouge Soft terracotta.